Prieskonių mišiniai be druskos
Grynieji prieskoniai
Prieskonių mišiniai be druskos
Prieskonių mišiniai su druska


Mėnesio pasiūlymai
Prieskonių mišinys žvėrienai
Petražolės
Perkamiausios prekės
Prieskonių mišinys Gyros
Prieskonių mišinys avienai
Mišinys Red-Black
 
 

Chmeli – suneli

Sudėtis: ožragės sėklos, kalendros sėklos, krapai, salierai, petražolės, bazilikai, ciberžolės, mėtos, lauro lapai, mairūnai, saldi paprika, šafranas.

Šis mišinys naudojamas kaukazo nacionalinės virtuvės patiekalams gardinti. Tinka mėsai, vištienai, žuviai, įvairiems troškiniams, daržovėms, ypatingai kopūstams ir burokėliams, salotoms.

 

Citrinpipiriai (skaldyti)

Sudėtis: smulkiai skaldyti juodieji ir baltieji pipirai (75%), citrinų milteliai (11%), japoniški pipirai, cukranendrių cukrus, citrinos rūgštis, citrinžolės.

Subtilaus skonio prieskonių kompozicija vartojama gaminant  žuvies, mėsos patiekalus, padažus, daržoves, salotas, pomidorus ir troškinius.

 

Karis (angliškas)

Sudėtis: kalendros, ciberžolės, kmyninis kuminas, ožragės sėklos, garstyčios, imbieras, kajeno pipirai, gvazdikėliai, salierai, česnakai, kvapieji pipirai, muskato riešutai, pipirai, svogūnai, cinamonas.

Naudojamas ryžių, mėsos bei žuvies patiekalams, vištienai, sriuboms ir įvairioms daržovėms gardinti.

 

Karis (indiškas)

Sudėtis: ciberžolės, kalendros, baltieji pipirai, ožragės sėklos, kvapieji pipirai, garstyčių sėklos, kajeno pipirai, imbieras.

Naudojamas žuvies, avienos, vištienos, o taip pat ryžių patiekalams gardinti.

 

Keturių pipirų mišinys

Sudėtis: žalieji, juodieji, baltieji, rožiniai pipirai.

Mišinys naudojamas sriuboms, troškiniams, salotoms gardinti.

 

Mišinys Red-Black

Sudėtis: garstyčios, paprikos, morkos, pipirai, krapai, česnakai.

Mišinys tinkantis sriuboms, troškiniams, vyniotiniams, paštetams, mėsos patiekalams.

 

Mišinys Red-Green

Sudėtis: paprikos, garstyčios, morkos, pipirai, porai.

Mišinys puikiai tinkantis troškiniams, sriuboms, vyniotiniams.

 

Penkių rūšių pipirų mišinys

Sudėtis: rožiniai, kvapieji, baltieji, žalieji ir juodieji pipirai.

Naudojamas mėsos, žuvies ir vegetariškų patiekalų paruošimui.

 

Prieskonių mišinys Ekstra

Sudėtis: juodieji pipirai, ožragės sėklos, kalendros sėklos, paprikos, svogūnai, kmynai.

Tinka visiems mėsos patiekalams, troškiniams, sriuboms, o taip pat patiekalams iš kapotos mėsos. Puikiai pagardina salotas, padažus ir sūrius. Gardaus aromato ir puikaus skonio mišinys.

 

Prieskonių mišinys makaronams

Sudėtis: svogūnai, paprikos, česnakai, petražolės, čili, svogūnų laiškai, peletrūnas, bazilikai, šalavijas, skonio stipriklis.

Mišinys naudojamas patiekalams iš makaronų gardinti.

 

Prieskoninės žolelės su kajeno pipirais

Sudėtis: paprikos, raudonėliai, kajeno pipirai, bazilikai, svogūnai, pomidorai, petražolės, pipirai, rozmarinai, česnakai, čiobreliai, dašiai, gelsvės.

Aštraus skonio prieskonių mišinys labai tinka gardinti sriubas, padažus, kepsnius ir troškinius. Ypač tinka gardinti salotas ir sūrius.

 

Provanso žolelės

Sudėtis: paprikos, česnakai, petražolės, svogūnai, raudonėliai, garstyčios, bazilikai, čiobreliai, peletrūnas, juodieji pipirai.

Šis įvairių žolelių mišinys tinka mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalams gardinti, ruošiamiems įprastu būdu ar ant grilio. Taip pat salotoms, sūriams.

 

Provanso žolelės su levandomis

Sudėtis: rozmarinai, raudonėliai, čiobreliai, bazilikai, levandos.

Puikiai subalansuotas prieskonių mišinys ypač  tinka pagardinti mėsą, kuri kepama trumpai tiek įprastu būdu, tiek ant grilio, taip pat įvairiems kepsniams ir paukštienai kepamai ant grilio, keptai žuviai  keptuvėjė ir garuose, triušienai.

 

Spalvotas mišinys

Sudėtis: paprikos, svogūnai, garstyčios.

Mišinys puikiai tinkantis salotoms, troškiniams, žuviai, vyniotiniams.

Visos teisės saugomos @ Svetainių kūrimas STUDIJA RESTART