Gėrimai
Grynieji prieskoniai
Prieskonių mišiniai be druskos
Prieskonių mišiniai su druska


Mėnesio pasiūlymai
Prieskonių mišinys žvėrienai
Petražolės
Perkamiausios prekės
Prieskonių mišinys Gyros
Prieskonių mišinys avienai
Mišinys Red-Black
 
Karštas vynas
 
Reikės:
 
1 butelis sauso raudonojo vyno
4 – 6 griežinėliai apelsino
2 ploni griežinėliai citrinos
1 mažo mandarino žievelės
4 – 6 šaukštai cukraus
 
1. Vyną pilame į puodą, dedame prieskonių, pjaustytus vaisius, žieveles, cukrų ir kaitiname ant nedidelės ugnies. Svarbu, kad vynas šiltų lėtai ir šildamas prisigertų prieskonių aromato.
 
2. Paragaujame, galbūt norėsis daugiau cukraus, karštas vynas turi būti pakankamai saldus. Vyno neužverdame, tik pakaitiname tiek, kad būtų įmanoma išpilstyti į storo stiklo taures ir gerti. Prieskonius išgriebiame sieteliu.
Visos teisės saugomos @ Svetainių kūrimas STUDIJA RESTART