Sriubos
Grynieji prieskoniai
Prieskonių mišiniai be druskos
Prieskonių mišiniai su druska


Mėnesio pasiūlymai
Prieskonių mišinys žvėrienai
Petražolės
Perkamiausios prekės
Prieskonių mišinys Gyros
Prieskonių mišinys avienai
Mišinys Red-Black
 
Aštri sriuba
 
Reikės:
500 g. jautienos faršo
2 skardinės konservuotų aštrių pupelių
2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės savose sultyse
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
1 raudona paprika
2 – 3 stiklinės pomidorų sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis maltos mėsos prieskonių
1 šaukštelis prieskonių mišinio Gyros
1 šaukštelis kajeno pipirų
2 šaukšteliai maltos saldžios paprikos
1 šaukštelis raudonėlio
1 šaukštelis baziliko
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų,
žiupsnelis druskos
 
1. Keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus 5 minutes pakepinkite kubeliais pjaustytus svogūnus, smulkintą česnaką, faršą, tada įberkite maltos mėsos prieskonių, prieskonių mišinį Gyros, sudėkite pjaustytą kubeliais papriką.
2. Kepkite viską dar 10 minučių ir visą keptuvės turinį supilkite į puodą.
3. Į puodą supilkite pomidorus iš skardinės (juos pasmulkinkite šakute), pomidorų sultis, įberkite maltą saldžiąją papriką,  patroškinkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių kol paprikos suminkštės, prieš baigiant virti sriubą supilkite konservuotas pupeles, suberkite prieskonines žoleles, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, pavirkite dar keletą minučių, kad skoniai susijungtų.
Visos teisės saugomos @ Svetainių kūrimas STUDIJA RESTART